Zomertrainingen

Deze zomer zal het Sportcentrum (SC) van de Universiteit haar deuren sluiten om groot onderhoud uit te voeren en twee toernooien onderdak te bieden. Tijdens week 27 t/m 32 zal er daarom geen zaaltraining in het SC plaats vinden.

In plaats daarvan zal Messed Up elke dinsdagavond een buitentraining houden. Daarnaast zal op 8 en 22 juli en 5 augustus een zaaltraining worden gehouden in de Diekmanhal. Op donderdag 15 en 29 juli en 12 augustus wordt er ook een buitentraining gehouden. De trainingstijden vind je alhier.

BELANGRIJK: voor de zaaltraining dien je je op te geven viadit internetformulier.

Communicatie over de buiten- en zaaltrainingen gaat voornamelijk via de Messed Up website. Houd het gastenboek en de trainingstijden-pagina dus goed in de gaten!

De buitentrainingen zullen niet al te inspannend zijn omdat de douches en omkleedruimtes van het SC niet beschikbaar zullen zijn. De trainingen zullen daarom licht loopwerk, veel spelletjes en gezelligheid bevatten. Wanneer men wil en kan gaan we gezellig ergens op de campus eten, barbequen of picknicken. Na afloop zoeken we ons vertier bij een pubquiz in de VB of lamlendig biertjes drinken ergens op de campus of in de stad.

Het is zomer en voor sommigen nog wel vakantie, dus tijdens de sluiting van het SC doen we het rustig aan. Vergeet echter niet je stick en BUITENschoenen mee te nemen omdat we wel nog wat balletjes willen slaan.

Veel plezier deze zomer en tot volgende week!

De TC